Kaikki Penttilän Kotileipomon tuotteet leivotaan käsin ja perinteisillä resepteillä.

Kaikki Penttilän Kotileipomon tuotteet leivotaan käsin ja perinteisillä resepteillä.

Kuva: Maarit Kautto

Noormarkkulaisyrittäjien luotsaama Penttilän Kotileipomo muutti Friitala-taloon – ”Sellaista leivomme, mitä itsekin söisimme”

Lä­hes 70-vuo­ti­aan Pent­ti­län Ko­ti­lei­po­mon tuot­teet lei­vo­taan yhä kä­sin ja pe­rin­tei­tä kun­ni­oit­ta­en. Kaik­ki on lak­too­si­ton­ta, ker­maa ja voi­ta käy­te­tään, mut­ta li­sä­ai­nei­ta ei li­sä­tä. Jau­hot ovat pää­o­sin ko­ti­mai­sia. Erään asi­ak­kaan mu­kaan Pent­ti­län van­ha­na­jan, ru­si­nai­nen pul­la­pit­ko on maa­il­man pa­ras­ta.

Haluatko lukea koko artikkelin?